Om oss

 

 

 

 

 

- vi står på for deg.

Historikk

 

Lindkjenn AS i Porsgrunn er en familiebedrift som ble etablert i 1975 og gjort om til aksjeselskap i 1993. Virksomheten er alt innen maling og gulvbelegg for private og næringsliv.

Fra farveglede til grunnarbeider:

Bedriften har også en egen entreprenøravdeling som tar på seg alt av små og mellomstore gravearbeider. Geografisk nedslagsfelt er fra Drammen til Arendal, med det største markedet på Grenland.

Våre 10 håndverkere tapetserer og maler alt, samt legger alle slags gulv, både epoxy, belegg, tepper og parkett. Drenering, v.a. snørydding m.m.

Vi jobber mye på leilighetsprosjekter og industribedrifter. Noen prosjekt hvor vi har hvert underentreprenør kan det nevnes Rådhuskvartalet – ca 30 leiligheter, Bratsberg Brygge – ca 60 leiligheter, Scanwafer, Fylkeshuset med rehabilitering utvendig samt Statens hus der vi har vært med på alle byggetrinn.

Nylige prosjekter knyttet til entreprenør avdelingen kan det nevnes; Grunnarbeider Spar Toppen, eneboliger i Steinbrudddet.

Erfaring og kapasitet

– Kvalitet er viktig for oss, vi er nøye med at alt blir riktig gjort og vi bruker kun anerkjente merker. Det er også viktig å levere et godt utført arbeid til avtalt tid. Bedriften har mye faste kunder. Ellers kan det tilføyes at Lindkjenn AS er en bedrift med lang erfaring og stor kapasitet som leverer til meget konkurransedyktige priser.

Våre

Samarbeidspartnere: